lørdag, september 10, 2005

Køller og krutt!



Gjeesp! Jeg har absolutt ingen formening om hva jeg skal skrive på denne bloggen. Så hvis dere har noen forslag til tema jeg skal diskutere med meg selv om, så kom gjerne med kommentarer. Selvsagt kan dere også være med å diskutere, men siden det er jeg som er sjefen her, så vil nok mine meninger bli mest verdsatt.

4 Comments:

Blogger RuthieFruity said...

Du kan gjærra som mæ å skriv om akkurat de som fell dæ inn, å list opp ferr aill som itj les bloggen din ka du driv me om dagan å ka du tænke om de du driv me...

8:45 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Du kunne diskutere mulighetene for at personen til venstre på bilde kommer tl å spytte eller kysse personen til høyre på bilde.....

8:46 p.m.  
Blogger Bartesatan said...

Altså, om personen til venstre kommer til å spytte på den andre, er fra mitt synspunkt helt likegyldig. Denne bloggen skal være et seriøst forum der viktige og sentrale samfunnsspørsmål kan diskuteres på en saklig måte.

I fremtiden ser jeg helst at kommentarer vil holde et relativt høyt nivå når det gjelder saklighet.

9:02 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Der har du en problemstilling, om denne bloggen virkelig kommer til å holde et høyt saklighetsnivå eller ikke, og om kommentarene holder samme standard. Alle vet at slike aktiviteter som drift av blogger er overskuddsaktiviteter, aktiviteter man bedriver fordi alt annet er gjort og man ikke har noe annet å gjøre. Jeg kan bruke egen side som eksempel, der har det ikke kommet noe nytt i det siste, antagelig fordi jeg for tiden later som jeg har forferdelig mye å gjøre. Lediggang er som sagt roten til alt vondt. Så jeg har mine tvil til hvor saklig du og oss andre klarer å være. Men vi kan alltids prøve.

9:57 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home